Om os

Vi er eksperter i behandling af belastede nervesystemer - fx stress, angst og PTSD.

I 2021-22 gennemførte vi Manuvisions overbygningsuddannelse Chok/Traume og er pt to af kun 24 personer i Danmark, der har en evidensbaseret uddannelse som traumeterapeut.

Marianne

Nysgerrighed har bragt mig en del forskellige erfaringer både professionelt og privat: Jeg er uddannet Kropsterapeut og Cand. Scient. i Biokemi og rummer på den måde både at være alternativ behandler og videnskabsmand. Jeg har 20 års erfaring som projektleder fra større organisationer og mindre virksomheder. Siden 2015 har jeg været selvstændig.

Jeg bliver ofte beskrevet som rolig, seriøs og kompetent. Det er egenskaber jeg bruger til at skabe et fortroligt rum sammen med dig som klient.

Under behandlingen har jeg udelt opmærksomhed på lige netop din krop og på, hvad der skal til for at gøre det rart for dig at leve i den. Det kan fx handle om at mindske fysisk eller psykisk smerte, øge din energi og din evne til at fokusere, nedsætte kroppens stressniveau og forbedre din søvn.

Min behandling er helhedsorienteret og tager altid udgangspunkt i, hvad der er vigtigt for dig lige nu. Både i forhold til din krop og din sjæl.

Jeg er optaget af, hvordan vores liv og de valg, vi træffer, er påvirket af vores nervesystem. Det har været interessant og overraskende at erfare, hvor stor en del af vores tanker og handlinger, der er betinget af vores biologiske krop. Og ikke mindst at erfare, hvor stor en effekt jeg kan skabe ved at behandle kroppen, så dit nervesystem falder til ro.

I processen bliver du klogere på, hvornår dit nervesystem kører med dig, så du handler per automatik og havner i den samme dumme situation igen og igen. Den indsigt giver dig langt større frihed til at være i verden som den, du ønsker at være. 

Privat er jeg have-entusiast, cyklist, hustru, ex-kone, mor, klimatosse, madglad, avislæser og fan af ferier med vandrestøvler og rygsæk. Belært af erfaring prioriterer jeg dagligt mit eget velbefindende ved at træne og meditere. Og så modtager jeg Manuvision kropsterapi ca. en gang om måneden.

Lene

Sammenhængen mellem krop og sind har altid fascineret mig. Derfor er det at kombinere viden fra både det kognitive og det kropslige blevet vejen i mit liv.

Gennem flere uddannelser og egenterapi er jeg kommet frem til at det er relationen og tilliden mellem klienten og mig selv, som er nøglen ind til et godt samarbejde. Hvor jeg er optaget af at støtte dig i at mærke kroppens signaler og i at udvikle evnen til selvregulering. Dette er essentielt at kunne, når livet bliver svært. Det at kunne stå stærkere imod de udfordringer, du oplever.

Det er min erfaring gennem mange års behandling af sårbare børn og voksne, at når de får hjælp til at forbinde kroppen til hovedet, så styrker det kontakten og relationen til dem selv.

På mit CV står der;

Psykomotorisk terapeut 2007-2011 (bachelor)

Manuvision 2013-2015 (arbejder nu som undervisningsassistent på uddannelsen)

Somatic Experiencing 2016-2019

Chok/traume overbygning i Manuvision 2021-2022

Relations- og livskompetence v/ Blackbird Institute 2022-2023

Jeg er gift med Steinar, og begge vores to børn er blevet så store, at de er flyttet ud, og undersøger deres egne veje i livet. En proces som både er spændende og skræmmende at være en mor til.

I min fritid prioriterer jeg venner, en tur ud i naturen og et dyp i havet hvis anledningen byder sig, træning og meditation.

Bestil en tid

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os for en kort uforpligtende samtale, inden du bestiller tid.

© Vanløse Kropsterapi 2023 - CVR: 22016709 

Scroll to Top